Zes woningbouwprojecten

Het is een mooi lijstje: de woningen die wij in de eerste zes maanden van 2023 hebben opgeleverd. In opdracht van onze vaste partners Staton Bouw, Thuis in Bouwen en Ouwehand Bouw legden wij de laatste hand aan installatieprojecten voor verschillende nieuwbouwwoning-projecten!

zes woningbouwprojecten

In Culemborg voerden we de W-installatie uit voor elf woningen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een ventilatiesysteem en hebben we sanitaire werkzaamheden voor onze rekening genomen.

Landschapsvilla’s & parkeiland

De volledige W-installatie voor tien landschapsvilla’s in Leidschendam bestond uit grondgebonden warmtepompen, een ventilatiesysteem bestaande uit een woonhuisventilator én sanitaire werkzaamheden. Ook de grondboringen zijn ook door ons uitgevoerd. Op het parkeiland in Zoetermeer hebben we dertien villa’s geïnstalleerd: loodgieterswerkzaamheden, vloerverwarming en sanitaire werkzaamheden en het ventilatiesysteem.

Vecht en Veld

Het project ‘Vecht en Veld’ in Vreeland bestaat uit 38 statige herenhuizen. Klassiek vormgegeven, met rijke detaillering en een strakke, moderne aanbouw. Wij hebben daar het volledige installatiewerk verricht. Riool, water, vloerverwarming, warmteterugwinning en een enkele gasleiding. Voor ons was de uitdaging dat alleen de indelingen gelijk zijn: verder is elke woning apart!

Zinkwerkzaamheden

In Pijnacker hebben we in acht nieuwbouwwoningen warmtepompen en warmteterugwinning geïnstalleerd. Bovendien is de volledige elektra installatie door ons uitgevoerd. Vervolgens is een aantal woningen voorzien van zonnepanelen. Tot slot het omvangrijke project van 67 woningen in Leerdam. Onze bijdrage bestond uit loodgieterswerkzaamheden, zinkwerkzaamheden en het installeren van de vloerverwarming. We hebben ook al het sanitair geïnstalleerd.


Wilt u meer weten over ons werk aan deze nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op of kijk op onze referentiepagina.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.