Over ons

Proactief meedenken over ontwerpen, installaties en nieuwe technieken. Wij zijn de verbindende schakel tussen aannemers en eindgebruikers. Met onze professionele en no-nonsense werkwijze zijn we de spin in het web tijdens uw bouwproces.

Totaalinstallateur

Aan het einde van de vorige eeuw begon Otto Vroegh zijn eigen bedrijf. Aanvankelijk was hij vooral interieurbouwer. Van lieverlee kwam zijn focus meer en meer op installatietechniek te liggen. Tegenwoordig, met zijn zoons Fabian en Dennis aan het roer, is Vroegh Installatietechniek vooral betrokken bij grote woningbouwprojecten, bij ‘single woningen’ én bij kleine utiliteitsbouw. Bij die projecten nemen wij het totale installatieproces voor onze rekening.

Verduurzamen

Met Vroegh Duurzaam richten Dennis, Fabian en hun team zich op energiebesparende installatietechniek, waaronder warmtepompen en PV-systemen. Naast elektra en loodgieterswerk, biedt Vroegh oplossingen voor het binnenklimaat van woningen en kleine utiliteit. Als totaalinstallateur opereert Vroegh hoofdzakelijk in de regio rond Gorinchem. Ook voor adviezen het verduurzamen van utiliteitspanden kunt u bij Vroegh terecht.

Prefab installaties

De betrokkenheid van de medewerkers van Vroegh bij het bouwproces, komt onder meer naar voren in het meedenken over de beste en slimste oplossingen voor de installaties. Zo ontwerpt Vroegh de technische ruimten in woningen en gebouwen. Ze maken veel installaties prefab: riolering, mechanische ventilatie of waterleidingen, bijvoorbeeld. De losse onderdelen worden door de prefab afdeling gemaakt. Vervolgens worden de onderdelen op de bouw in elkaar gepast. Dat beperkt de werkzaamheden op bouwplaats, wat het proces efficiënter maakt. Bovendien speelt afvalreductie een rol.

Dennis Vroegh

Technisch directeur

Fabian Vroegh

Commercieel directeur

Otto Vroegh

Algemeen Directeur

Denise Stout-Boer

Werkvoorbereider

Jord van Santen 1
Jord van Santen

Jord van Santen

Werkvoorbereider

Jorrit Embregts

Werkvoorbereider

EHF16400
EHF16390

Anne-Co van der Meer

Administratief medewerker

Lida de Keijzer

Administratief Medewerker

EHF16324
EHF16312

Brenda Kers

Administratief medewerker HR

Anton Duijzer

Chef werkplaats/prefab

Jesper Poelman

Projectleider

Nigel van der Wiel

W Monteur

Arjan van der Meer

W Monteur

Jelmer Boer

W Monteur

Jordy Elsenaar

W Monteur

Yanthi van Zonsbeek

W Monteur

Wesley Vlot

W Monteur

Mahamed Adan

E Monteur

Terrance Stekelenburg

E Monteur

EHF16418
Andy Muilenburg

Andy Muilenburg

W monteur

Ricardo den Adel

Leerling Monteur

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team?

Wil jij deel uitmaken van onze familiecultuur? Wij helpen en ondersteun elkaar waar mogelijk! We werken hard, maar hebben veel lol met elkaar. In die sfeer zijn wij zowel onderling als voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers de verbindende schakel! Combineer jij vakmanschap met enthousiasme en ben je een echte teamspeler? Bekijk dan onze vacatures en reageer!

vroegh INSTALLATIETECHNIEK

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.