Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van airconditioningsystemen, en we bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij begrijpen dat een comfortabel binnenklimaat essentieel is voor elk gebouw en elke woning. Daarom zijn luchtbehandelingsinstallaties voor het conditioneren van ventilatielucht voor ons een must. We geloven dat een goed geventileerde en geklimatiseerde omgeving niet alleen bijdraagt aan uw algehele leefgenot, maar ook de prestaties van u en uw medewerkers optimaliseert.

Optimaal comfort met onze aircosystemen

Bij Vroegh Installatietechniek staan we voor efficiënte en moderne oplossingen. Onze huidige generatie splitunits is ontworpen met het oog op energiezuinigheid. Dankzij het gebruik van geavanceerde compressoren en koudemiddelen kunnen deze systemen zowel koelen als verwarmen op een uiterst efficiënte manier. Dit betekent niet alleen een comfortabele leef- en werkomgeving, maar ook aanzienlijke energiebesparingen en kostenreducties op lange termijn.

Wij zien onszelf als 'de verbindende schakel' tussen uw behoeften en hoogwaardige installatietechniek. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor uw huis of uw bedrijf, bij Vroegh Installatietechniek zorgen we ervoor dat u kunt vertrouwen op een comfortabele en energiezuinige omgeving. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een op maat gemaakt advies. Wij staan klaar om u te helpen uw binnenklimaat te optimaliseren."

Interesse of advies op maat?

Dennis Vroegh helpt u graag!

Directeur

Wij staan u bij met advies op maat. Op basis van mijn technische kennis denk ik graag met u mee!

Referenties

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

Dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.