W-installatie

Waterleiding 

De aanleg van waterleidingen vraagt om zorgvuldigheid. U bent bij ons in goede handen! Wij verrichten deze werkzaamheden in bijvoorbeeld de seriematige woningbouw en staan aannemers bij met onze ervaring en vakmanschap.

Riolering 

Zoals elk onderdeel van een pand, heeft ook riolering een bepaalde levensduur. Afhankelijk van omstandigheden, is dat gemiddeld twintig tot dertig jaar. Gedurende die periode moet de riolering regelmatig onderhouden worden, vooral wat betreft ophanging en ondersteuning. De meeste mensen schenken daar logischerwijs geen aandacht aan. Het overkomt iedereen een keer: een afvoer of riolering die verstopt zit. Wanneer u geen gebruik meer kunt maken van douche, wc, gootsteen of wasmachine, beseft u pas hoe belangrijk riolering is! 

Ook op het gebied van riolering spelen wij in op de wensen van de opdrachtgever en de eindgebruiker. Op basis van onze ervaring denken we mee met de aannemer en adviseren we bij het ontwerp. Wij maken uitsluitend gebruik van KOMO gekeurde materialen. Daardoor sluiten we risico’s zoals stankoverlast of lekkage zoveel mogelijk uit.

Sanitair 

Voor het leveren en monteren van uw sanitair kunnen wij u volledig ontzorgen. Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom van onze leverancier? Laat het ons weten. Daar wordt u geadviseerd en kunt u in alle rust kiezen uit het omvangrijke assortiment. Waarna wij vervolgens het sanitair op professionele wijze monteren.

Ventilatiesystemen 

Vaak wordt gesproken over WTW-installaties. Wat is een WTW-installatie eigenlijk? Met een traditionele afzuiginstallatie, waar de verse buitenlucht onbehandeld via roosters en dergelijke de ruimten binnenkomt, dient deze lucht in de wintermaanden te worden opgewarmd door extra te stoken met de cv-installatie. Zo wordt voorkomen dat de temperatuur in de betreffende ruimte te laag wordt. De afgevoerde ruimtelucht bevat warmte die ook benut kan worden om de toegevoerde lucht op te warmen. Zo wordt het warmteverlies tot een minimum beperkt. We doen dit bijvoorbeeld met een kruisstroomwisselaar of warmtewiel. Daarmee wordt de warmte van de retourlucht benut om de koude, verse buitenlucht op te warmen. Zo wordt direct op de energiekosten bespaard. Direct toepasbaar in scholen, kantoorgebouwen, sporthallen én woningen!

Verwarming 

Duurzame verwarming begint bij de juiste keuze voor uw verwarmingsinstallatie. Mogelijk is een warmtepomp voor u een optie. Maar ook voor uw traditionele gasketel zijn er hybride oplossingen voorhanden om uw woning duurzaam te maken. Kijk voor meer informatie op de pagina verduurzaming.

Vloerverwarming 

Vloer- en wandverwarming zijn vormen van onzichtbare verwarming. Vloer- en wandverwarming kent veel voordelen. Door gelijkmatige afgifte van warmte biedt het systeem een hoog warmtecomfort. Het zorgt voor de ideale lijn qua temperatuurverdeling: u heeft warme voeten, maar houdt letterlijk het hoofd koel. In de praktijk betekent dit dat de ruimtetemperatuur altijd iets lager mag zijn dan bij andere verwarmingssystemen. Nog een voordeel, is dat u met een gerust hart kunt kiezen voor een plavuizen of natuurstenen vloer. In combinatie met vloerverwarming voelt een dergelijke vloer niet kil aan. Integendeel: u wordt aangenaam verrast door het comfort!

U dient er rekening mee te houden, dat vloerverwarming een relatief lange opwarmtijd kent. De vloerverwarming zorgt dan voor de basistemperatuur: de temperatuur die u minimaal in uw woning wilt aanhouden.

Interesse of advies op maat?

Dennis Vroegh helpt u graag!

Directeur

Wij staan u bij met advies op maat. Op basis van mijn technische kennis denk ik graag met u mee!

Referenties

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

Dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.