Verduurzaming woning 

Wilt u uw huidige huis verduurzamen? Wij komen graag langs om advies op maat te bieden! Wij bedenken de meest efficiënte oplossing. U kunt denken aan een – hybride – warmtepomp, het toepassen van zonnepanelen of het laten installeren van een airco.

Warmtepomp (volledig elektrisch) 

Er zijn diverse soorten warmtepompen op de markt. Wij hebben ervoor gekozen ons te specialiseren in een aantal warmtepompen. Zo bieden wij de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Hybride warmtepomp  

Sinds het stijgen van de energieprijzen, is de vraag naar hybride oplossingen sterk gegroeid. Steeds meer mensen willen besparen op energiekosten en schakelen over naar een warmtepomp. De warmtepomp kan zijn energie halen uit verschillende externe bronnen. Het meest voorkomend hiervoor, is het buitendeel. Dat is precies wat de hybride warmtepomp doet: de warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en zet deze om in energie, die gebruikt wordt voor het verwarmen van uw woning. Het gebruik van uw warmwater gebeurt gewoon via uw huidige ketel. Mocht de warmtepomp energie tekort komen voor het verwarmen van de woning, dan kan de huidige cv ketel als back-up bij verwarmen.

Airco 

Vroegh installatietechniek heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van airco-installaties. De airco’s worden over het algemeen gebruikt voor het koelen van de woning. Het is ook mogelijk met de airco’s woningen – bij – te verwarmen.

Zonnepanelen 

Ook in het leveren en monteren van zonnepanelen heeft Vroegh Installatietechniek jarenlange ervaring. De panelen die wij aanbieden fluctueren tussen de 350 en 425wp per paneel.

Accupakket 

Wilt u volledig onafhankelijk uw energie kunnen regelen? Dan bieden wij een mooi systeem! Het begint met de aanleg van zonnepanelen, in combinatie met een hybride omvormer. Tussen de meterkast en de omvormer plaatsen wij een ‘slimme meter’. Op het moment dat de zonne-energie binnenkomt, bepaalt de meter hoe deze energie het beste verdeeld kan worden. Zo wordt voorkomen dat de energie onnodig teruggestuurd wordt naar de energieleverancier.

U kunt denken aan het opladen van uw elektrische auto, het draaien van de wasmachine of het opladen van de accu. Accu’s die wij aanbieden zijn van Solaxpower en beschikken over 5,8kW per accu. Deze zijn per stuk uit te breiden met 5,8kW.

Tip: 

Sluit variabele energiekosten af bij uw energieleverancier. Elke dag om 14:00 worden de tarieven volgens de APX ingelezen voor de komende 24 uur. Dit wordt in de slimme thermostaat opgenomen, zodat deze weet wanneer er ‘goedkope’ en ‘dure’ energie is die dag. Overdag, wanneer de prijzen vaak ‘goedkoop’ zijn, verbruikt hij zoveel mogelijk stroom, door bijvoorbeeld de elektrische auto op te laden, het boilervat alvast iets op te warmen of de accu vol te laden.

Kluswerk

Vroegh installatietechniek heeft in 2021 afscheid genomen van het zogenaamde ‘kluswerk’. Dan moet u denken aan kleine keuken- of badkamerverbouwingen, lekkages in huis of het schoonmaken van de dakgoot. Ook voor het onderhoud van uw cv ketel verwijzen wij u naar een andere collega.

Onze merken

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Fabian Vroegh helpt u graag!

Directeur

Wij nemen de totale installatie voor onze rekening: proactief meedenken over heel het proces. Van ontwerp tot installatie en al het andere waarmee we u kunnen ontzorgen. Fabian geeft u graag advies!

Referenties

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.