Werken bij Vroegh

Wij opereren in renovatie- en nieuwbouwprojecten en adviseren, ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische installaties voor de – luxe – woningbouw en kleine utiliteit. Voor het vakkundig uitvoeren van die werkzaamheden zijn wij altijd op zoek naar aanvulling van ons hechte team!

Onze bedrijfscultuur

Proactief meedenken over ontwerpen, installaties en nieuwe technieken. Vroegh Installatietechniek is de verbindende schakel tussen aannemers en eindgebruikers. Met onze professionele en no-nonsense werkwijze zijn we de spin in het web tijdens het bouwproces. Naast elektra en loodgieterswerk, bieden wij oplossingen voor het binnenklimaat van woningen en kleine utiliteit. Als totaalinstallateur opereert Vroegh hoofdzakelijk in de regio rond Gorinchem.

 De betrokkenheid van onze medewerkers bij het bouwproces is groot. Dat komt onder meer naar voren in het meedenken over de beste en slimste oplossingen voor de installaties. We ontwerpen de technische ruimten in woningen en gebouwen.

Wil jij deel uitmaken van onze familiecultuur? Wij helpen en ondersteunen elkaar waar mogelijk! We werken hard, maar hebben veel lol met elkaar. In die sfeer zijn wij zowel onderling als voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers de verbindende schakel!

Vakmanschap & enthousiasme

Voor verschillende installatie-functies hebben wij vacatures. Combineer jij vakmanschap met enthousiasme en ben je een echte teamspeler? Bekijk dan onze vacatures en reageer!

Voor het installeren en monteren van onze prefab onderdelen vergt het minder specialistische vaardigheden. Voor deze vacatures is ervaring in installatietechniek niet per sé noodzakelijk. Kun je met je handen werken en ben je enthousiast? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Onze vacatures

Bekijk hier ons vacatureoverzicht: wij hebben vacatures voor verschillende functies. Je komt te werken in een hecht en enthousiast team. Het verbinden van verschillende schakels staat bij Vroegh centraal!

Enthousiast, maar staat je functie er niet bij?

Een open sollicitatie sturen kan altijd!

Enthousiasme is juist één van de belangrijkste voorwaarden die wij stellen aan onze medewerkers! Als jij die enthousiaste teamspeler nodigen we je uit kennis te maken!

vroegh INSTALLATIETECHNIEK

Wil jij deel uitmaken van ons hechte team?

Combineer jij vakmanschap met enthousiasme en ben je een echte teamspeler? Bekijk dan onze vacatures en reageer!

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.