‘Vecht en Veld’ in Vreeland bijna opgeleverd

Toen we in december vorig jaar W-monteur Jelmer de Boer spraken, was hij volop aan het werk aan project ‘Vecht en Veld’ in Vreeland. Op dat moment waren er twintig luxe villa’s opgeleverd. Wat is nu de stand van zaken?

Vroegh-Installatietechniek-vecht-en-veld

Jelmer: “Nog twee te gaan! Over twee weken zit ons werk hier erop. Dan hebben we het complete loodgieterswerk voor 38 luxe villa’s opgeleverd.”

Perfecte samenwerking

“Ons ‘gewone werk’ bestond uit ventilatie, WTW-systemen, centrale – vloer – verwarming, water en riool”, vervolgt Jelmer. “Dat werk is goed verlopen. Voor ons was dit een soort test, door de omvang van het project. De samenwerking met opdrachtgever Thuis in Bouwen verliep perfect. En ook met andere uitvoerende partijen op locatie hebben we prima samengewerkt.”

Eivormige badkuipen

Jelmer: “Het uitdagen de van dit project was dat geen enkel huis dezelfde indeling heeft. Al het installatiewerk verschilde daardoor ook. Hier is geen prefab-werk aan te pas gekomen! In twee woningen hebben we het sanitair ook afgemonteerd: dat betekende het plaatsen van twee eivormige badkuipen van 160 kilogram per stuk! Het plaatsen was een hele klus, maar ook de montage van de afvoeren was een uitdaging.”

Succesvolle afronding

Als gevolg van problemen met de levertijden van materialen, liep het project veel vertraging op. “Die leveringsproblemen hadden geen betrekking op ons specifieke installatiewerk”, legt Jelmer uit. “Maar evengoed zijn we alles bij elkaar bijna twee jaar aan het werk geweest.”

Daarom geeft de succesvolle afronding extra veel voldoening. Jelmer: “Nog twee warmtepompen en badkamers installeren en dan zit een geslaagd project er voor ons op!”

Volgende project

“Ik hou hier een goed gevoel aan over. We hebben als Vroegh Installatietechniek laten zien dat we projecten van deze omvang prima aankunnen” En nu op het volgende grote project? Jelmer: “Volgens mij ga ik aan de slag bij een woningbouwproject in de buurt van Den Haag. Weer twintig woningen!”

Wilt u meer weten over onze projecten? Neem dan eens een kijkje op onze projectenpagina of neem contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.