Vroeghe vogel: Jordy Elsenaar

In de rubriek ‘Vroeghe vogels’ stellen de medewerkers van Vroegh Installatietechniek zich voor. In deze terugkerende rubriek willen we graag weten hoe hun werk bevalt, wat hun achtergrond is en wat hun hobby’s zijn! Vorige keer stelde Jord van Santen zich voor. Dit keer is kersverse uitvoerder Jordy Elsenaar aan de beurt. Met zijn 22 jaar lijkt hij jong, maar 2023 is alweer zijn zevende jaar bij Vroegh Installatietechniek, een ervaren kracht dus!

Vroegh Installatietechniek - Jordy Elsenaar

Hoe vroeg staat deze vogel naast zijn bed?

“Ik woon in de buurt", zegt Jordy. “Mijn reistijd voor het project waar ik nu mee bezig ben is lekker kort. Een aantal jaar geleden ging ik op de fiets naar het werk, nu ga ik met de auto. Ik sta om kwart voor zes wel naast mijn bed.” Het project waar Jordy het over heeft, staat in de nieuwe wijk Broekgraaf in Leerdam. De Kwartshove is een woningbouwproject bestaande uit meerdere fases. De eerste fase is afgerond. Fase twee bestaat uit 28 appartementen en 67 woningen. De appartementen zijn al klaar en inmiddels bewoond. Aan beide fases heeft Jordy meegewerkt.

Sinds vorig jaar is je takenpakket veranderd. Vertel?

“Dat klopt! Ik was aan het eind van de eerste fase ook al actief bij het project. Toen zette ik vooral de puntjes op de i, zoals zorgen dat de opleverpunten ook uitgevoerd zijn. Nu ben ik voor het eerst betrokken als uitvoerder bij het bouwproject.” De eerste keer beviel Jordy: “het was een relatief standaard project, zonder te veel uitzonderingen, dus dat is niet erg voor een eerste keer”, lacht Jordy. “Gelukkig ging het goed. Het is meer vooruitdenken en plannen natuurlijk. In drukke periodes of wanneer ik tijd heb, spring ik bij of ik trek aan de bel. Gelukkig kreeg ik extra mankracht toen dat nodig was. Belangrijk is het om goed en op tijd te communiceren met alle partijen, zoals de uitvoerder en onderaannemer.”

Hoe ben je bij Vroegh Installatietechniek terechtgekomen?

“Ik ben al op mijn vijftiende begonnen bij Vroegh Installatietechniek! Op school was ik op zoek naar een stageplek. Mijn vader kwam met Vroegh Installatietechniek als suggestie. Wij hadden daar onze ketel in onderhoud, dus het was een bekend bedrijf voor hem.” Blijkbaar beviel het wederzijds, want hij werkte daarna ook in de vakanties bij het bedrijf. Tijdens zijn BBL-opleiding bleef Jordy voor Vroegh Installatietechniek werken en na afronding is dat fulltime geworden. Hij ziet zichzelf nog langer bij het bedrijf blijven: “Ik focus mij nu vooral om het werk als uitvoerder goed onder de knie te krijgen. Het is mooi als een project zonder problemen loopt en netjes uitgevoerd wordt. Als de monteurs zonder vertraging verder kunnen, houd ik daar een goed gevoel aan over. In de toekomst wil ik mij nog wel specialiseren in de installatie van warmtepompen.”

Hoe bevalt je werk bij Vroegh Installatietechniek?

“Ik voel me hier absoluut thuis. Het zijn gezellige collega’s. Je weet wat je aan elkaar hebt. Ik vind het ook leuk dat een paar keer per jaar een barbecue of ander etentje wordt georganiseerd. Zo zie je elkaar op een andere manier dan alleen tijdens het werk.”

Wat doe je naast je werk?

“Ik probeer fanatiek naar de sportschool te gaan. Als het lukt, ga ik vier keer per week. Daar krijg ik weer energie van.” Op zoek naar een eigen woning is Jordy nog niet: “Laat mij maar lekker sparen nu. Het is toch lastig om iets geschikts te vinden. Huizen zijn nu nog veel te duur”.

We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team 'Vroeghe vogels'. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Vroegh Installatietechniek? Bekijk dan de vacatures of neem contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.