Vroeghe vogel: Jord van Santen

Een regelmatig terugkerende rubriek, waarin de medewerkers van Vroegh Installatietechniek zich voorstellen. We willen graag weten hoe hun werk bevalt, wat hun achtergrond is en wat hun hobby’s zijn! Werkvoorbereider Jord van Santen trapt af.

Jord van Santen

Hoe vroeg staat deze vogel naast zijn bed?

“Haha, grappig dat je dat vraagt! We hebben twee jonge kinderen, van vier jaar en van acht maanden oud. Dat betekent dat ik er vaak om zes uur al uit ben. Normaal begin ik het liefst om zeven uur, dan heb ik al wat werk kunnen voorbereiden voordat de collega’s op kantoor er zijn. Twee dagen in de week breng ik de oudste naar school, dan begin ik later. Daar zijn Fabian en Dennis gelukkig heel flexibel en meedenkend in!”

Wat houdt je werk bij Vroegh Installatietechniek in?

“Als werkvoorbereider plan ik veel vooruit, maar ik moet ook vaak op het laatste moment schakelen. Voor de ‘vaste’ projecten bestel ik materialen, ik zorg dat onze prefab afdeling aan het werk kan en ik ben altijd telefonisch bereikbaar voor vragen van monteurs. Daarnaast verzorg ik ook opnames. Tegenwoordig is er veel vraag naar warmtepompen. Op locatie kan ik beter inschatten welke oplossing het beste geschikt is. Bijvoorbeeld een ‘all-electric’, of juist een hybride warmtepomp. Het is veelzijdig werk: een kantoorbaan, maar ik ben ook veel onderweg. Ik zit niet de hele dag alleen maar achter een scherm!”

Wat heb je gedaan voordat je bij Vroegh Installatietechniek kwam werken?

“Ik ben begonnen met een mbo metalektro opleiding. Bij die opleiding moest ik stages lopen en ik ben toen in de bouw terechtgekomen. Na deze stages en het afronden van het mbo heb ik nog hbo-werktuigbouw gestudeerd. Dat was meer gericht op machines ontwerpen en robotica/automatisering. Daardoor kwam ik op kantoor terecht, hier merkte ik dat ik ook graag buiten werk. Daarom ben ik servicewerk gaan doen. En nu heb ik uiteindelijk de ideale combinatie gevonden!”

Hoe bevalt je werk bij Vroegh Installatietechniek?

“Ik heb het heel erg naar mijn zin! Mijn vrouw zegt steeds dat dit de baan is waar ik op mijn plek ben. Via een kennis ben ik een jaar geleden toevallig met Vroegh Installatietechniek in aanraking gekomen. Het eerste gesprek was erg prettig. Door mijn brede kennis en ervaring pas ik goed in het installatiewerk. Het werk wordt door alle ontwikkelingen steeds technischer, waardoor brede kennis een voordeel is. Door mijn technische achtergrond kan ik het werk ook uitleggen aan onze klanten. En tijdens mijn stage in de bouw heb ik al kennisgemaakt met installatiewerk.”

Wat is de kracht van Vroegh Installatietechniek?

“Meedenken! Fabian en Dennis laten mij erg vrij en mijn ideeën worden gestimuleerd. Bijvoorbeeld over de onderlinge communicatie. We overleggen als werkvoorbereiders nu regelmatig, waardoor we beter samenwerken. Vroegh Installatietechniek is een echt familiebedrijf. De sfeer is gemoedelijk, we doen het echt met zijn allen. Er is altijd wel iemand die een oplossing weet. Ik voel me thuis! Daardoor ben ik betrokken, is een stapje extra zetten vanzelfsprekend en denk ik omgekeerd ook graag mee!”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Vuren. Daar zijn mijn vrouw en ik allebei opgegroeid. Ons eerste huis hebben we samen gekocht in Gorinchem, maar we zijn uiteindelijk toch weer naar Vuren teruggekeerd. Het is een fijne omgeving voor opgroeiende kinderen, weten we uit eigen ervaring. Er heerst een gemoedelijke ons-kent-ons sfeer. Het voelt vertrouwd! Er is nog veel te klussen, ons huis wordt nog ingericht. Als ik straks wat meer tijd heb, ga ik weer schaalmodellen van vliegtuigen maken. Die probeer ik dan zo natuurgetrouw mogelijk na te maken!”

We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team 'Vroeghe vogels'. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Vroegh Installatietechniek? Bekijk dan de vacatures of neem contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.