Vroeghe vogel: Brenda Kers

In deze terugkerende rubriek ‘Vroeghe vogel’ leren we de medewerkers van Vroegh Installatietechniek beter kennen. Dit keer Brenda Kers, onze nieuwe administratief medewerkster.

2231255 Vroegh Installatietechniek Content september 2023   Overzicht

Ben jij letterlijk een vroege vogel?

“Helemaal niet: ik ben een nachtvlinder! Het was dus best even wennen, standaard om 8 uur in de ochtend beginnen. Bij mijn vorige baan kon ik later beginnen… Het geeft wel meer structuur, ben ik achter gekomen. En ik woon in Gorinchem, dus mijn reistijd is maar tien minuutjes!”

Wat zijn je werkzaamheden?

“Sinds 1 september ben ik administratief hr-medewerker, hier bij Vroegh Installatietechniek. In deze functie combineer ik de ervaringen die ik de afgelopen twintig jaar heb opgebouwd als management assistente en hr-medewerker bij een zorginstelling. Tot nu toe ben ik vooral aan het ontdekken! De installatietechniek is een heel andere, maar interessante wereld. Ik neem de telefoon op, en boek werkbonnen in. Maar mijn hoofdwerkzaamheden bestaan uit het ordenen van hr-zaken: dat betekent digitaliseren van personeelsdossiers, opstellen van contracten en het verwerken van mutaties.”

Hoe ben je bij Vroegh Installatietechniek terecht gekomen?

“Door vacaturesites af te speuren! Na twintig jaar zorgsector was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben vijftig jaar oud: een mooie leeftijd om die stap te zetten. Mijn ervaringen sloten goed aan bij de vacature van Vroegh Installatietechniek en al bij het eerste gesprek was mijn gevoel direct goed!”

Hoe bevalt je werk bij Vroegh Installatietechniek?

“Het voelt als thuiskomen! De sfeer is gemoedelijk en ik ben hartelijk ontvangen. Het goede gevoel van het eerste gesprek is alleen maar sterker geworden. Mijn collega Anne-Co heeft mij wegwijs gemaakt en inmiddels wisselen we elkaar af met onze werktijden.” Brenda vervolgt: “Voorheen nam Fabian Vroegh de hr-zaken voor zijn rekening, maar in een groeiend bedrijf als Vroegh Installatietechniek viel dat niet meer te combineren met zijn andere werk. Dat brengt meer vragen en verwachtingen met zich mee. Het is leuk werk, met een totaal ander gevoel dan ik gewend ben. Ik kan altijd met mijn vragen terecht, maar het is overzichtelijk en we werken met een gebruiksvriendelijk systeem.”

Wat zijn je doelen?

“Haha: de achterliggende gedachte achter het invullen van werkbonnen verder uitdiepen. Wat hr-zaken betreft, wil ik meer automatiseren en standaardiseren, zodat we zaken gemakkelijker kunnen verwerken. Ik neem graag het initiatief en dat is precies de bedoeling in deze functie. Daar voel ik me goed bij, het is fijn om iets op te kunnen bouwen. Dat gaat natuurlijk altijd in goed overleg. Het is bovendien prettig werken bij een overzichtelijk bedrijf, waar je echt met mensen te maken hebt!”

Wat doe je naast je werk?

“Ik woon samen met Davy en we hebben een zoon, Ryan van achttien jaar oud. Onze caravan staat al veertien jaar op een seizoenplaats in het Brabantse Alphen. Verder gaan we graag naar Spanje en Oostenrijk. Als Ryan straks niet meer meegaat naar de camping, ruilen we de caravan in voor een bootje, aangezien we meer mensen van het water zijn. Met paardrijden ben ik gestopt, maar ik lees graag, kijk series en ga graag met een vriendin naar de sauna.”

Wil je onze nieuwe collega worden bij het gezellige team van Vroegh Installatietechniek? Bekijk dan de vacatures op de website. We hopen je snel te ontmoeten!

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.