Vroeghe vogel: Anne-Co van der Meer

In de rubriek ‘Vroeghe vogels’ stellen medewerkers van Vroegh Installatietechniek zich voor. Vandaag hebben we een speciale editie, want het is secretaressedag! Een mooi moment om onze duizendpoot Anne-Co van der Meer voor te stellen. Zij is een echte ‘verbindende schakel’ in ons bedrijf! In deze terugkerende rubriek leren we de mensen bij Vroegh Installatietechniek beter kennen.

Vroeghe Vogel: Anne-Co van der Meer

Hoe vroeg staat deze vogel naast zijn bed?

“Nou deze vogel is niet zo vroeg”, lacht Anne-Co al. “Dat zal zo rond half 7 zijn.” Ze woont in Sleeuwijk, dus het is ook maar een kort stukje naar het kantoor.

Wat doe je allemaal?

Als je naar Vroegh Installatietechniek belt, is de kans groot dat je Anne-Co aan de lijn krijgt. “Ik werk parttime bij Vroegh Installatietechniek en doe van alles! Ik ben verantwoordelijk voor het klantcontact, beheer meerdere mailaccounts, neem de telefoon op en beheer de afspraken. Tegenwoordig werken we met onderhoudscontracten, waar ik ook weer druk mee bezig ben. Vroegh Installatietechniek groeit en ik groei ook mee!” 

Hoe ben je bij Vroegh Installatietechniek terecht gekomen?

Gisteren op 19 april werkt ze precies twee jaar voor Vroegh Installatietechniek. Voorheen werkte ze bijna tien jaar bij een autobedrijf en werkte samen met Mendy, de vriendin van Fabian Vroegh. “Het autobedrijf stond op het punt om te worden overgenomen, dus ik stond voor de keuze: ga ik mee met de veranderingen binnen dit bedrijf of zoek ik iets anders. Toen ik hoorde van Mendy dat ze bij Vroegh Installatietechniek iemand zochten, heb ik de stap genomen en gesolliciteerd!

Hoe bevalt je werk bij Vroegh Installatietechniek?

“Het bevalt absoluut!” zegt Anne-Co. “Het is een leuk en jong bedrijf met een goede sfeer. Iedereen kan goed met elkaar opschieten. Mijn man werkt inmiddels ook bij Vroegh Installatietechniek, dus dat zegt ook wel wat”, lacht ze. “Het werk bevalt me ook. Het is divers en ik krijg ook de vrijheid om initiatief te nemen.”

Wat doe je naast je werk?

Anne-Co en haar man hebben twee zoontjes. De jongste is vier en de oudste zeven. Vanzelfsprekend gaat hier veel tijd inzitten, maar ze heeft nog een tijdrovende bezigheid, namelijk haar eigen webshop in … slabbetjes! “En dat loopt behoorlijk goed! Ik heb vijf verschillende soorten slabben: voor de jongste tot zes maanden en dan een xl-slab vanaf zes maanden, verder zijn er kwijlslabben, snoetenpoetsers en spuugdoeken.” Ondanks dat het ‘maar’ vijf modellen zijn, kunnen de klanten kiezen uit meer dan zestig verschillende stoffen! “Mijn dagen zijn dus goed gevuld. Daarom ben ik blij dat ik de dagen die ik bij Vroegh Installatietechniek werk het zo naar mijn zin heb!”

We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team ‘Vroeghe vogels’. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Vroegh Installatietechniek? Bekijk dan de vacatures of neem contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.