Kennismaken met installatietechniek dankzij SitY Academy

Wij hebben afgelopen dinsdag in samenwerking met SitY Academy een inspirerende dag georganiseerd voor een aantal werkzoekenden. Deze enthousiaste deelnemers kregen de kans op ons kantoor mee te kijken en kennis te maken met verschillende facetten van de installatietechniek.

Vroegh Installatietechniek - Sity Academy

Tijdens het bezoek lag de nadruk op het intekenen van installaties.

Intekenen van installaties

Onze ervaren medewerkers gaven uitleg over de nieuwste technieken en tools die we gebruiken om nauwkeurige en efficiënte installatieplannen te maken. De werkzoekenden kregen inzicht in hoe belangrijk precisie en planning zijn in ons vakgebied.

Prefab loods

Als afsluiting van deze leerzame dag brachten de deelnemers een bezoek aan onze prefab loods. Hier kregen ze een kijkje achter de schermen en zagen ze hoe onze prefab-installaties worden voorbereid. Het bezoek aan de prefab loods gaf een goed beeld van de praktische kant van ons werk.

Samenwerking

Onze samenwerking met SitY Academy is een belangrijke kans voor werkzoekenden de installatietechniek te verkennen en te ervaren wat ons vak zo boeiend maakt. We kijken ernaar uit in de toekomst meer van dergelijke dagen te organiseren en meer mensen te inspireren.

Wil je meer informatie over onze samenwerking met SitY Academy? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.