Verbindende schakel met maatschappelijk doel

Het doel is mensen met een begeleidingsbehoefte in de regio aan de slag te krijgen in de installatietechniek. Daarom zijn i_lab en SitY Academy een samenwerking aangegaan met zes regionale installatiebedrijven. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, werken wij graag me aan dit initiatief!

Vroegh Installatietechniek - samenwerking ilab en sity academy

Daarom hebben wij onlangs bezoek gehad van vijf kandidaten met een vluchtelingenachtergrond.

Bedrijfsbezoeken

De bezoeken staan in het teken van kennis opdoen over de verschillende aspecten van de installatietechniek. Tijdens hun bezoek aan Vroegh Installatietechniek, hebben wij inzicht geven in het lezen van technische tekeningen. Daarnaast is materiaalkennis aan de orde gekomen.

Installatietechniek

Op basis van deze bezoeken, bepalen de kandidaten hun voorkeur voor een bepaalde discipline in de installatietechniek. Wanneer sprake is van een match met de betreffende installateur, kan een werkverband worden aangegaan!

Leren, werken en innoveren met i_lab

Onze samenwerking met i_lab is vorig jaar begonnen. Bij dit coöperatieve platform voor de regio Gorinchem, komen leren, werken en innoveren samen. Onderwijs, ondernemers, organisaties én overheid worden verbonden.

Sity Academy leidt regionaal op tot vakmensen

De vraag naar technisch personeel is groot en werkzoekenden verlangen om- en bijscholing. SitY Academy lost dit op door technische vakmensen op te leiden via praktijkgerichte cursussen. Als bedrijfsschool voor het mkb vergroten zij de vooruitzichten op werk.

Maatschappelijk betrokken

Vroegh Installatietechniek werkt graag mee aan dit initiatief. Op deze manier blijven arbeidskrachten behouden voor de regio. De kandidaten krijgen de kans hun bijdrage aan de maatschappij te leveren en hun leven vorm te geven! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.