‘Werkplan opstellen en bestellingen doen’

Sirwan Amini is 31 jaar oud en werkt sinds kort bij ons als werkvoorbereider. Fabian Vroegh ontmoette Sirwan bij de SitY Academy en nodigde hem uit kennis te komen maken. Hij heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde en vertelt in deze introductie over zijn werk bij ons!

2240931 Vroegh Installatietechniek content 27 06 2024   Overzicht

SitY Academy leidt technische vakmensen op te praktijkgerichte cursussen. Als bedrijfsschool voor het mkb vergroten ze de vooruitzichten op werk.

Werkvoorbereider

Sirwan: “Als werkvoorbereider ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van het werkplan en het bestellen van de benodigde materialen. Daarnaast maak ik tekeningen van de installaties in AutoCAD. Zo zorg ik het werk tot in de puntjes is voorbereid voordat de daadwerkelijke installatie begint.”

SitY Academy

“De weg naar Vroegh Installatietechniek heb ik ingeslagen tijdens mijn opleiding aan de SitY Academy. Daar ontmoette ik Fabian, die me vroeg of ik geïnteresseerd was bij hem te komen werken. Zijn enthousiasme over het bedrijf én de mogelijkheden spraken me meteen aan, en ik besloot de uitdaging aan te gaan.”

Geweldige collega's 

Sirwan vervolgt: “En het bevalt mij erg goed. Ik heb geweldige collega’s die professioneel zijn, maar ook erg grappig. Het is altijd fijn in een omgeving te werken waar ook ruimte is voor plezier. Bovendien volg ik momenteel een training, en ik ben erg dankbaar dat Fabian me ondersteunt door mij toe te staan eerder van mijn werk te vertrekken, zodat ik ’s avonds naar mijn lessen kan gaan. Die flexibiliteit waardeer ik enorm!”

Werktuigbouwkunde

“Ik heb een bachelordiploma in werktuigbouwkunde behaald, en mijn interesse in technisch werk is altijd groot geweest. Hier zie ik veel mogelijkheden mijzelf verder te ontwikkelen en mijn kennis in de praktijk toe te passen. Ik ben erg blij met mijn huidige positie en kijk uit naar de toekomstige uitdagingen en kansen.”

Wandelingen

Sirwan: “In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, ga ik uit met vrienden en hou van wandelingen in de natuur. Ik vind het heerlijk even weg te zijn van de drukte van alledag. Ik woon op mijzelf in Houten en geniet van de rustige omgeving hier. Het is een fijne plek om na een drukke werkdag tot rust te komen. En ze geven mij nieuwe energie voor mijn werk!”

Sirwan is met zijn enthousiasme en brede kennis een waardevolle aanvulling op ons team. Ben jij door zijn verhaal nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze vacatures!

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.