Vroeghe Vogel: Wesley Vlot

In de terugkerende rubriek ‘Vroeghe vogels’ stellen de medewerkers van Vroegh Installatietechniek zich voor. We willen graag weten hoe hun werk bevalt, wat hun achtergrond is en wat hun hobby’s zijn! Dit keer is het de beurt aan W-monteur Wesley Vlot. Hij is bijna dertig jaar oud en werkt sinds oktober bij ons.

Vroegh Installatietechniek - Wesley Vlot

Hoe vroeg staat deze vogel naast zijn bed?

“Best vroeg: om kwart voor zes! Dan vertrek ik rond zes uur naar het project waar ik aan werk. Op dit moment is dat in Hoef en Haag, bij Vianen. Vroeg op gaat me goed af!”

Wat houdt je werk bij Vroegh Installatietechniek in?

“Wij voorzien woningen van installaties: water, mechanische ventilatie of warmteterugwinning. De installatie van warmtepompen hebben we uitbesteed. Verder verzorgen we alle w-installaties.” 

Wat heb je gedaan voordat je bij Vroegh Installatietechniek kwam werken?

“Ik heb vijf jaar ervaring opgedaan bij een andere installateur, in dezelfde functie. Daar heb ik de beginselen geleerd. Maar ik heb bewust gekozen voor een kleiner bedrijf. Het werk hier bij Vroegh Installatietechniek is veelzijdiger en kleinschaliger. Ik wilde meer allround worden. Op deze manier ga ik dieper op het vak in. Door mee te denken met tekenaars, leer ik het vak beter bijvoorbeeld. Je moet met meerdere dingen rekening houden. Daarom ben ik heel tevreden over mijn overstap.”

Hoe bevalt je werk bij Vroegh Installatietechniek?

“Tot nu toe goed: het voldoet aan mijn verwachtingen! Ik leer de kneepjes van het vak. Nu werk ik bijvoorbeeld aan een groter project met veertig woningen, waar ik ervaring in heb. Maar ook net zo goed een paar dagen aan kleinere woningen. Ik heb ook meer verantwoordelijken, ben het aanspreekpunt. We richten ons steeds meer op seriematige bouw. Het is prettig dat ik ervaring in die richting heb. Daarnaast leer ik ook weer veel van andere collega’s.”

Wat is de kracht van Vroegh Installatietechniek?

“Overal is een oplossing voor! Veel collega’s denken in oplossingen, er wordt snel geanticipeerd. We werken met een jong en divers team, waarbinnen iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. De sfeer is persoonlijk, bijvoorbeeld door de borrel op vrijdagmiddag. Dan leer je elkaar snel kennen. Ik vind het belangrijk dat je voor elkaar wilt gaan. We zijn op elkaar aangewezen en dat sluit goed aan bij waar ik me prettig bij voel.”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Mijn vriendin en ik wonen sinds een jaar samen in Nieuwendijk. Zelf kom ik uit Hoogblokland. Ik doe aan fitness om het bij te houden, verder hou ik van hte bourgondische leven en pak ik ook graag een festivalletje! Daarnaast ga ik als Feyenoord supporter graag naar De Kuip en volg ik de formule 1.”

We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team ‘Vroeghe vogels’. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Vroegh Installatietechniek? Bekijk dan de vacatures of neem contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.