Vroeghe Vogel: Nigel van der Wiel

In deze terugkerende rubriek ‘Vroeghe vogel’ leren we de medewerkers van Vroegh Installatietechniek beter kennen. Dit keer Nigel van der Wiel. Hij is 29 jaar oud en werkt al bijna tien jaar als W-monteur bij ons.

2231636 Vroegh Installatietechniek Content november 2023   Overzicht

Ben jij letterlijk een vroege vogel?

“Vooral omdat het moet, ik blijf liever liggen als de wekker gaat! Als ik er eenmaal uit ben, gaat het wel hoor: ik ontbijt op m’n gemak. Bakkie koffie erbij en dan ben ik er klaar voor!”

Wat zijn je werkzaamheden?

“Wat niet, bedoel je! In principe alle installatietechniek. Sanitair, centrale verwarming, vloerverwarming, water, riolering, ventilatie, WtW, warmtepompen. En dat zowel voor nieuwbouw als renovatiewerk. Het is heel verschillend. Ik zit als sinds de middelbare school in de installatietechniek. Ik heb mijn diploma’s op niveau 2 en 3.”

Hoe ben je bij Vroegh Installatietechniek terechtgekomen?

“Dat is best grappig gegaan: mijn toenmalige schoonvader werkte via een bouwbedrijf met Vroegh Installatietechniek samen. Hij attendeerde mij erop dat zij monteurs zochten. En zo werk ik hier alweer sinds 2014. Daarvoor heb ik ook altijd installatiewerk gedaan. Een achtergrond met veel ervaring. En ik woon in Gorinchem, vlak bij de zaak.”

Hoe bevalt je werk bij Vroegh Installatietechniek?

“Met de collega’s is de sfeer heel goed! Natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar ik heb het prima naar mijn zin. En wat werk betreft, is elke dag een uitdaging. Het is heel gevarieerd en daar ben ik blij mee. Op dit moment doe ik veel renovatiewerk. Nieuwbouw vind ik het leukste. Dat doen we met meerdere collega’s en ik vind het mooi iets nieuws te creëren. Maar de nieuwbouw loopt natuurlijk niet lekker de laatste tijd. Hopen dat het snel weer op gang komt. Het voordeel is wel dat ik nu veel in de buurt werk. Ik heb mijn plekje wel gevonden, hier bij Vroegh Installatietechniek!”

Wat zijn je doelen?

“Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen in warmtepomptechnieken. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven. In de installatietechniek gaan de ontwikkelingen de laatste jaren heel snel. Maken is één, maar onderhouden en in bedrijf stellen is twee. En dan ook nog zorgen dat het goed blijft werken. Daardoor is mijn werk voortdurend uitdagend, elke dag leer ik nog! Daarnaast heb ik ook aangegeven dat ik mij wil ontwikkelen tot projectleider en werkvoorbereider!”

Wat doe je naast je werk?

“Dan ga ik graag met mijn gezin op pad: met mijn vrouw en stiefdochter van tien jaar oud. We gaan graag naar de bioscoop, of zwemmen. De dames houden ook van shoppen, dan ga ik ook wel mee… De afgelopen tijd heb ik veel geklust in ons huis. Ik heb alles zelf gedaan: de vloer gelegd, de badkamer, het toilet en de elektra geïnstalleerd. Dat is het lot als je handig bent! Inmiddels ben ik wel weer toe aan vakantie. Het liefst ga ik naar een camping of bungalowpark in eigen land. Of een weekendje weg met mijn vrouw: lekker relaxen!”

Wil jij ons gezellige team bij Vroegh Installatietechniek versterken? Bekijk dan de vacatures op onze website. We hopen je snel te ontmoeten! 

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.