Vroeghe Vogel: Jesper Poelman

In deze terugkerende rubriek ‘Vroeghe vogel’ leren we de medewerkers van Vroegh Installatietechniek beter kennen. Dit keer projectleider Jesper Poelman: veertig jaar oud en al zestien jaar bij ons aan het werk.

2240099 Vroegh Installatietechniek content februari 2024   Overzicht

Ben jij letterlijk een vroege vogel?

“Dat ben ik wel, ja. Als ik uit bed ben, sta ik gelijk aan. Meestal ben ik om kwart over zes op de zaak!”

Wat zijn je werkzaamheden?

“Wisselend: ik werk buiten ook nog mee als monteur op de bouwplaats. Ik begeleid een aantal projecten helemaal, ook in de uitvoering. De losse woningen waarvoor wij de installaties verzorgen zijn eigenlijk mijn verantwoordelijkheid. Dat betekent voor de installaties de planning maken, de benodigde materialen regelen en overleg met de werkvoorbereider ofbouw vergaderingen bijwonen. Bij het werk aan sommige, grote woningen is dat echt nodig. Dan zit ik met de aannemer, de klant, de werkvoorbereider en bijvoorbeeld de elektricien en de architect. Afhankelijk van de omvang van een project zorg ik voor de begeleiding en verzorg ik de uitvoering.”

Hoe ben je bij Vroegh Installatietechniek terechtgekomen?

“Via vrienden. Ik was toe aan iets anders en zij tipten mij. Ik werkte toen puur in de uitvoering. Bij Vroegh Installatietechniek ben ik in de loop van jaren ook in de begeleiding gegroeid. Ik werk hier alweer ruim zestien jaar!”

Hoe bevalt je werk bij Vroegh Installatietechniek?

“Goed, daarom ben ik er ook al zo lang! Het is een overzichtelijk bedrijf en ik kan goed met Fabian en Dennis door een deur. Toen ik begon, waren we maar met een paar. De rest heb ik allemaal zien komen. De flexibiliteit vind ik prettig: de planning kan om acht uur ’s avonds nog wijzigen: ik hou daar wel van. Dat houd je scherp en voorkomt sleur! In mijn werk vind ik alles wel leuk: buiten de ruwbouw en binnen de planning. Die afwisseling bevalt prima!”

Wat zijn je doelen?

“Over een aantal jaar helemaal niet meer naar buiten gaan voor de uitvoering. Ik ben nu veertig jaar oud: dan wil ik mij volledig op de begeleiding richten. De planning verzorgen, de bouw afgaan, kijken hoe het werk verloopt.”

Wat doe je naast je werk?

“Klussen. Ik heb een oud pand in de binnenstad van Gorinchem en heb de verbouwing grotendeels zelf gedaan. Behalve de installaties ook het stuken en alles wat voorbij kwam. Soms ga ik nog uit, met vrienden. Dan ga ik net zo graag naar een festival of een biertje drinken in de stad. Reizen doe ik ook graag: onlangs een paar weekenden naar Spanje en Portugal. En van de zomer met mijn ouders en het gezin van mijn zus naar Maleisië en Singapore!”

Wil jij ons gezellige team bij Vroegh Installatietechniek versterken? Bekijk dan de vacatures op onze website of neem contact met ons op!

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.