Uitgelicht: utiliteitsbouw

De expertise van Vroegh Installatietechniek komt van pas in meerdere sectoren. Zo kan het gaan om woningbouwprojecten waarbij we woningen of appartementen voorzien van nieuwe elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties.

Vroegh-Installatietechniek-dak

Soms gaat het om particuliere klanten die hun huis willen verduurzamen. Daarnaast is ook nog een derde sector waar we actief zijn: in de utiliteitsbouw. We zijn dus werkzaam in verschillende sectoren, maar wat wel hetzelfde blijft: we zijn de verbindende schakel!

Utiliteitsbouw

Denk bij utiliteitsbouw aan gebouwen in de commerciële dienstverlening, recreatievoorzieningen of verzorgingsinstellingen zoals ziekenhuizen. Vroegh Installatietechniek heeft ervaring in vooral de kleine utiliteitsbouw, waaronder sportscholen, sportkantines en bedrijfsloodsen. Behalve installatiewerk, hebben we ook grote renovatieprojecten verzorgd waarbij complete badkamers of ventilatiesystemen werden vervangen. Steeds belangrijker worden verduurzamingsprojecten, ook in de utiliteit.

Totaalinstallateur

In welke sector we ook werken, onze aanpak is hetzelfde: die van totaalinstallateur. Onze medewerkers denken in het ontwerpen van de technische ruimtes mee aan de slimste oplossingen voor installaties. Veel onderdelen kunnen we bij Vroegh Installatietechniek prefab maken: riolering, mechanische ventilatie of waterleidingen bijvoorbeeld. Alle losse componenten worden van tevoren gemaakt, wat het aantal activiteiten op een bouwlocatie beperkt. Dit zorgt voor een efficiëntere installatie en bovendien verminder je het afval!

Verbindende schakel

Als installateur zijn we de verbindende schakel tussen alle installaties. We zorgen dat de systemen naadloos op elkaar aansluiten en ook goed met elkaar communiceren. Ook in projectmatig opzicht zijn wij de verbindende schakel. Bij grotere projecten is Vroegh Installatietechniek de verbinding tussen de eindgebruiker en de aannemer. Installaties worden steeds complexer en aannemers kunnen dan terugvallen op de expertise van Vroegh Installatietechniek. Door direct contact te hebben met de eindgebruiker kunnen we ervoor zorgen dat de wensen en eisen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Wilt u meer weten over onze elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw of uw wensen aan ons voorleggen, neem dan gerust contact met ons op.

WhatsApp Image 2023 04 13 at 13.33.17 (3)

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.