Start werkzaamheden huurappartementen Tiel

Wij hebben opdracht gekregen voor het verzorgen van de W-installaties voor ‘Balije’ een nieuw project in Tiel. Dit project, bestaande uit 36 huurappartementen, wordt ontwikkeld in samenwerking met onze vertrouwde partner Ouwehand Bouw uit Gorinchem.

2240778 Vroegh Installatietechniek content 16 mei Overzicht

De appartementen worden gerealiseerd in opdracht van Stichting Kleurrijk Wonen, met Pieter Benschop als de architect van het project.

Funderingswerkzaamheden

De werkzaamheden zijn recent gestart met het slaan van de eerste palen en worden binnenkort voortgezet met de funderingswerkzaamheden. De locatie van het project is een levendige omgeving. Deze nieuwe ontwikkeling draagt bij aan de lokale behoefte aan kwalitatieve huurwoningen.

Duurzaamheidsdoelstellingen

De 36 appartementen van het project ‘Balije’ worden voorzien van state of the art W-installaties. Ze bieden comfort aan de toekomstige bewoners, en dragen bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de regio.

Langdurige relatie

We zijn trots voor dit project weer samen te werken met Ouwehand Bouw. Het is een bewijs van onze kwalitatieve, langdurige relatie. Voor meer informatie over dit project kunt u contact met ons opnemen.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.