Project SteekterOever in Alphen aan den Rijn

Wij werken momenteel volop aan een bijzonder project in Alphen aan den Rijn: de bouw van 25 nieuwbouwwoningen aan de Steekterweg. De woningen maken deel uit van het unieke plan SteekterOever. Deze ontwikkeling, gerealiseerd door Spacetolive Ontwikkeling, biedt familiehuizen met tuinen die direct grenzen aan de Oude Rijn.

2241077 Vroegh Installatietechniek content 04 07 Overzicht

De bouw is in volle gang en de woningen zijn bij oplevering volledig woonklaar.

Volledige installatie

In samenwerking met United Installaties verzorgen wij de volledige installatie voor dit project. Dat bestaat onder andere uit de installatie van Ecoforest warmtepompen in alle woningen. Dat zorgt voor een duurzame en energiezuinige oplossing voor verwarming en koeling.

Luxe afwerking

De nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met een zeer luxe binnen-afwerking. Onder meer een compleet uitgeruste keuken, een stijlvolle badkamer en hoogwaardige vloer- en wandafwerkingen. Hierdoor zijn de woningen bij oplevering direct bewoonbaar.

Innovatieve technologieën

Dit project is extra bijzonder door de toepassing van de Breman EQ Air buitendelen in het pannendak van zestien woningen. De EQ-Air fungeert als schoorsteen, met gecombineerde aansluitingen voor het afblazen van WTW, ventilatielucht en rioolontluchting. Het fungeert bovendien als energiebron voor de Ecoforest lucht-water warmtepomp. Deze innovatieve technologieën dragen bij aan de energie-efficiëntie en het comfort van de woningen.

Wonen aan het water

De rij- en hoekwoningen aan het water bieden een unieke woonervaring. Bewoners genieten van de rust en het uitzicht op de Oude Rijn. De combinatie van luxe afwerking en moderne installatietechnieken, maakt SteekterOever een zeer aantrekkelijk project.

Neem contact op voor meer informatie over dit óf andere projecten.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.