‘Proactief en netjes werken!’

Behalve de voordelen van onze technische expertise, waarderen onze klanten ook onze nette service en adviserende rol. De referentie van tevreden klant Ronald Vlot illustreert perfect wat wij nastreven bij Vroegh Installatietechniek! Ronald deelde zijn prettige ervaring, nadat we bij hem thuis in Dordrecht airco’s hebben geïnstalleerd.

Klant aan het woord, ronald

Aandacht voor detail en klantgerichtheid

“Wat mij opviel, naast de uitstekende technische uitvoering”, vertelt Ronald, “was de aandacht voor detail en klantgerichtheid. De monteur, Arjan van der Meer, maakte indruk met zijn professionele aanpak. Hij installeerde alles keurig, legde duidelijk uit wat hij ging doen en werkte op een opvallend nette manier!”

Omgeving respecteren 

Het was voor Ronald een bijzondere ervaring, dat de monteur behalve de technische aspecten, ook de omgeving respecteerde. “Het afdekken, afschermen en het schoon achterlaten van de werkruimte waren voor hem vanzelfsprekend. Dat hebben we tijdens onze verbouwing met andere werklieden wel anders meegemaakt.”

Proactieve benadering

Ronald: “Daarnaast viel Arjan op door zijn proactieve benadering. Hij dacht mee en gaf waardevol advies over het gebruik van de airco in combinatie met onze vloerverwarming. Dat zorgt voor een efficiëntere verwarmingsoplossing, wat leidt tot minder gasverbruik! Die betrokkenheid en deskundigheid vind ik kenmerkend voor de dienstverlening van Vroegh Installatietechniek.”

Bieden een totaalplaatje

“Ze gaan verder dan installatie”, vervolgt hij. “Ze bieden een totaalplaatje: van advies tot en met de nette installatie. Ze begrijpen dat vertrouwen en betrouwbaarheid belangrijk zijn in hun branche.” Ronald kende Vroegh Installatietechniek via zijn werk. “Daar lieten ze een goede indruk achter, en daarom maakten we de keuze voor hen. Je kunt erop vertrouwen dat ze hun beloftes nakomen, zowel technisch als op het gebied van klantenservice.”

Ronald, tot besluit: “Vroegh Installatietechniek staat voor professionele installatiediensten met oog voor detail, efficiëntie en klanttevredenheid!” Wilt u meer weten over onze onderscheidende dienstverlening? Neem dan contact op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.