Inspirerend bezoek aan Ecoforest

Op uitnodiging van onze leverancier Eplucon, met het voltallige dealernetwerk, heeft Fabian Vroegh een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van Ecoforest in Noord Spanje. Zij ontwikkelen en produceren onder andere de warmtepompen die wij installeren.

2240553 Vroeg content april Overzicht

De gasten uit Nederland werden wegwijs gemaakt in de meest actuele innovaties op het gebied van warmtepompen.

Ecoforest

Ecoforest is net als Vroegh Installatietechniek en Eplucon een familiebedrijf. Ze staan bekend om hun technologische leiderschap in de verwarmingssector. Hun portfolio is geheel gewijd aan hernieuwbare en natuurlijke energieoplossingen.

Hechte banden

Tijdens dit drie dagen durende bezoek werden bovendien de hechte banden binnen ons dealernetwerk benadrukt. Dit alles in de aangename ambiance van 25 graden en het voor Vigo uitzonderlijk schitterende weer. Fabian: “De ontvangst en het verblijf was uitmuntend verzorgd, inclusief het middagprogramma in het nabijgelegen Porto, waarop we vlogen.”

Eplucon

Het streven van Eplucon is duurzame energie toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Als unieke Nederlandse aanbieder van geïntegreerde systemen, verbinden ze zes Europese fabrikanten. Daarbij dient hun eigen software als de lijm die betrouwbare kwaliteitsproducten samenbrengt tot een efficiënt energieconcept.

Nieuwe technieken testen

Gedurende de trip werd de groep, twaalf dealers en twee vertegenwoordigers van Eplucon, rondgeleid door het Ecoforest hoofdkwartier. Ze bezochten het laboratorium, waar nieuwe technieken voor warmtepompen worden getest. Fabian: “Alles wordt perfect nagebootst, van koelcellen tot productieprocessen.”

Ervaringen uitwisselen

Met zes productielijnen in werking, zagen de deelnemers in de fabriek hoe de warmtepompen van begin tot eind worden samengesteld. De reis was leerzaam, maar was bovendien een prima gelegenheid voor de vakgenoten om ervaringen uit te wisselen over projecten en technologieën.

Nauwe samenwerking

Exemplarisch voor onze nauwe samenwerking met Eplucon Ecoforest, is dat wij voor dit jaar al bijna honderd warmtepompen van de Spaanse fabrikant in opdracht hebben. De leverancier besprak ook de laatste innovaties op het gebied van warmtepompen voor woningbouwconcepten voor de Nederlandse markt. Daarover later meer nieuws!

Wilt u meer informatie over ons dealerschap van Ecoforest of onze samenwerking met Eplucon? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.