‘Ik vind installatiewerk leuk!’

Het is een goed teken dat een stagiair graag wil terugkeren! Job van Wijngaarden heeft al twee stages bij ons gelopen en werkt momenteel als vakantiekracht. Inmiddels heeft hij de niveau vier opleiding voor installatietechniek aan Gilde Vakcollege in Gorinchem succesvol afgerond.

Vroegh-job

“Na de zomervakantie ga ik verder studeren aan het Techniek College Rotterdam. Tot die tijd werk ik hier bij Vroegh Installatietechniek.”

Naar zijn zin

Job: “Wellicht kan ik dan weer hier een stageperiode vervullen. Vanaf het tweede deel van het eerste leerjaar moet ik de rest van die opleiding twee dagen per week aan de slag bij een bedrijf in de installatietechniek: dat kan ik nu nog niet zeggen…” Dat Job het naar zijn zin heeft bij Vroegh Installatietechniek is wel duidelijk!”

Aansprekend bedrijf

“Mijn stages waren redelijk vergelijkbaar”, vertelt Job verder. “Veel werk in de ruwbouw, wat mij erg aanspreekt!” Job kwam bij ons terecht door te zoeken naar een aansprekend bedrijf in de buurt van zijn woonplaats Giessenburg. “Ik heb vanaf het begin echt loodgieterswerk gedaan. Afvoeren, lucht en pvc. Werk wat mij op voorhand leuk leek en wat in de praktijk ook leuk bleek te zijn!”

Veelzijdig werk

Job: “De eerste keer was voor een periode van drie weken, tijdens mijn derde leerjaar. Afgelopen november, als vierdejaars, duurde mijn stage twee weken. Beide keren heb ik in hetzelfde appartementencomplex gewerkt. Daar heb ik veel geleerd: waterleidingen aftekenen, tekeningen lezen. En de afvoer voor keukens en hemelwaterafvoer. Heel veelzijdig werk!”

Tevreden

De opdracht die Job vanuit school meekreeg, was het bijhouden van een stageverslag en foto’s maken van het werk waarbij hij betrokken was. “Het is goed gegaan, want school was beide keren tevreden! Ik heb het zelf ook erg naar mijn zin gehad, zowel wat werk betreft áls sociaal: leerzaam en gezellig. Ik voel me thuis bij de mentaliteit en Vroegh Installatietechniek is ook tevreden: ik werk hier per slot van rekening nu ook!”

Spreekt het verhaal van Job jou aan en ben jij ook geïnteresseerd in werken bij Vroegh Installatietechniek? Kijk dan eens naar onze vacatures en neem contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.