Fier aan de Gaag!

Op een landelijke locatie langs de Oostgaag in Maasland, worden vier villa’s onder de naam ‘Fier aan de Gaag’ gerealiseerd. Het nieuwbouwproject is verbonden aan ‘Maaslandse Dam’. Dat ligt tussen de oude ‘Tramkade’ en de Oostgaag, van Maasland naar Schipluiden. Een prachtige locatie met landelijke woonsferen en natuurrijke gebieden.

2240931 Vroegh Installatietechniek content 13 06 Overzicht

In opdracht van onze partner Thuis in Bouwen verzorgen wij voor de vier villa’s alle installaties, behalve elektra.

Alle installatiewerkzaamheden

Wij zijn verantwoordelijk voor alle installatiewerkzaamheden. Dat betekent het aanleggen van riolering, sanitair en ventilatie, evenals het installeren van warmtepompen en warmteterugwinningssystemen. Een bijzonder aspect van dit project is onze betrokkenheid bij de installatie van een binnenzwembad in één van de villa’s.

Binnenzwembad

Het zwembad, in de kelder van de villa, wordt verwarmd door een warmtepomp die wij hebben geïnstalleerd. Dit systeem is verbonden met een e-control systeem, waardoor efficiënter met energie wordt omgegaan. Door het gebruik van overtollige energie in de woning, wordt het zwembad verwarmd zonder energie terug te leveren aan het net. Dat zorgt voor duurzamer energieverbruik.

Innovatie en duurzaamheid

Naast onze standaard installatiewerkzaamheden, zijn we ook in gesprek met de eigenaren over de integratie van thuisbatterijen. Dit innovatieve systeem stelt de bewoners in staat om hun energieverbruik te optimaliseren en nog duurzamer te wonen.

Hernieuwde samenwerking

Onze samenwerking met Elektrotechnisch onderhouds- en installatiebedrijf Akerdome uit Ter Aar verloopt soepel. Eerder hebben wij samen met hen succesvol gewerkt aan 32 woningen in Leidschendam . Ook bij dit project ervaren we weer een prettige samenwerking.

Volgens planning

De bouw vordert volgens planning. Twee van de vier villa’s hebben al een dak en de kelderbak van een villa, inclusief het zwembad, is gestort. De werkzaamheden aan de andere villa is ook gestart. Het project ligt op schema en alle vier de villa’s zijn naar verwachting dit jaar gereed.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.