‘Duurzaamheid en comfort staan voorop’

In opdracht van onze vaste partner, Thuis in Bouwen, werken wij aan een mooi project in Waddinxveen. Blouberg Projectontwikkeling realiseert in samenwerking met ZVA Architecten aan de Kerkweg-Oost een stijlvol appartementengebouw en drie grondgebonden woningen: een twee-onder-een-kapwoning en een villa.

Vroegh Intstallatietechniek - Waddinxveen

Het appartementencomplex bestaat uit vier bouwlagen, met in totaal twaalf appartementen.

Appartementen

De begane grond bestaat uit twee driekamerappartementen, een hoofdentree, trappenhuis en lift en tien individuele bergingen. De eerste en tweede verdieping bieden elk vier tweekamerappartementen met balkons. De derde verdieping herbergt twee unieke penthouses, één met balkon en één met dakterras.

Moderne woonoplossingen

Dit project is een voorbeeld van moderne woonoplossingen, waarbij duurzaamheid en comfort vooropstaan. Voor dit stijlvolle project verzorgen wij alle werktuigbouwkundige installaties. Het project voldoet aan de BENG-norm, onder andere door gebruik te maken van aardwarmte. Wij maken de aansluiting op de warmtepompen. Voor de appartementen zijn die van Ecoforest, voor de grondgebonden woningen van Nibe.

Duurzame energieoplossingen

Naast de focus op duurzame energieoplossingen, verzorgen wij ook alle ventilatiesystemen met warmteterugwinning (WTW) en het volledige loodgieterswerk. Dat betekent water- en rioolaansluitingen, vloerverwarming, sanitair en de complete afmontage. Het project loopt volgens planning, de oplevering is aan het einde van dit jaar. Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.