‘Dik tevreden over de dienstverlening!’

Kees Ritmeester was al even op zoek naar een geschikte installateur voor het plaatsen van een aantal airco’s in zijn huis in Gorinchem. Met zijn voorkeur voor een lokale partner, nam hij na een regionale verkenning contact op met Vroegh Installatietechniek.

2231126 Vroegh Installatietechniek Content augustus 2023    overzicht

Kees: “Ik ken Otto Vroegh al sinds mijn jeugd. Omdat de gunfactor zeker een rol speelt in dit soort gevallen, was een afspraak snel gemaakt!”

Huiswerk

Op basis van zijn technische achtergrond, had Kees zijn huiswerk goed voor elkaar. “De werkvoorbereider van Vroegh Installatietechniek complimenteerde mij daarmee. Ik had goed nagedacht over de plaatsing, of de leidingen uit het zicht konden blijven, bijvoorbeeld. Het gaat ook om behoorlijke kasten voor de beneden- en bovenverdieping, binnen én buiten.”

Adviserende rol

Ondanks de goede voorbereiding, kwam toch de expertise en adviserende rol van Vroegh Installatietechniek om de hoek kijken. “Mijn idee was om op één grote buiten unit twee binnen units aan te sluiten, maar het werd al snel duidelijk dat op basis van de omvang van de woonkamer twee buitenunits een betere oplossing is.”

Vakman met ervaring

Kees: “Dit is een voordeligere oplossing. Belangrijk natuurlijk, en dat is goed meegedacht.” Ook over de installatie is Kees erg tevreden. “Wij hadden echt een vakman met ervaring over de vloer! Het was duidelijk dat hij wist wat hij deed. Het werk verliep vlot en werd keurig netjes uitgevoerd. Hij had praktische antwoorden op onze vragen, we hebben nauwelijks iets gemerkt van het werk en het is keurig achtergelaten!”

Esthetisch belangerijk

Kees is blij dat de leidingen zowel binnen als buiten niet zichtbaar zijn. “Gelukkig denken ze ook esthetisch mee. Het is toch al wennen aan zo’n groot ding aan de muur.” Heel het proces heeft zo’n zes weken in beslag genomen. “We hadden te maken met de bestelperiode en onze aanwezigheid. Dat hebben we in goed overleg ingepland en de installatie zelf is in twee dagen uitgevoerd. De werking is uitgelegd en het systeem is getest.”

Onderhoud belangerijk

Kees: “Wanneer ik in het vervolg met installatiewerk te maken krijg, dan weet ik het wel! Het enige wat ik nog even goed wil vergelijken met andere partijen, is het servicecontract. Onderhoud vind ik belangrijk, maar de prijs speelt daarbij ook een rol. Al met al ben ik dik tevreden over de dienstverlening van Vroegh Installatietechniek!”


Bent u ook op zoek naar goede én goed geïnstalleerde airco’s? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.