De verbindende schakel uitgelegd

Vroegh Installatietechniek is in meerdere opzichten ‘de verbindende schakel’! Fabian Vroegh vertelt in dit interview hoe deze propositie zowel letterlijk als figuurlijk van toepassing is op onze dienstverlening en op onze onderlinge omgang!


“Als totaalinstallateur richten wij ons met Vroegh Installatietechniek op vrijstaande woningprojecten”, begint Fabian. “Grote nieuwbouwprojecten, zoals eengezinswoningen voeren wij uit, in opdracht van aannemers. En voor de ontwikkeling van villa’s zetten we in op het ontzorgen van de opdrachtgever.

De Verbindende Schakel

Ontzorgen

Fabian: “Onze relatie met opdrachtgevers is over het algemeen erg goed. We merken dat kleinere aannemers in de regio, het liefst met één aanspreekpunt werken. Installaties worden ook steeds complexer: aannemers vallen dan graag op onze expertise. We zijn dan de verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker. Omdat we doorgaans vanuit het begin al worden meegenomen in zo’n project, hebben we vaak direct contact met de eindgebruiker. Dat is dan altijd op basis van het vertrouwen van de aannemer.”

Partnership

“Bij grotere nieuwbouwprojecten verschilt de verbinding per aannemer”, vertelt Fabian. “Dat is afhankelijk van de werkzaamheden waarvoor we opdracht krijgen. We werken veel samen met dezelfde aannemers. Door een partnership op te bouwen, weten we wat we aan elkaar hebben. Voor die aannemers vormen wij de verbindende schakel op het gebied van ontwerp en installatie. Veel opdrachtgevers komen bij ons terug: dat is een goed teken!”

Team

Fabian: “Als echt familiebedrijf koesteren we, ‘ondanks’ onze groei, de onderlinge verbinding in ons team! Dat doen we bijvoorbeeld door diverse activiteiten te ondernemen met z’n allen. Zo zijn we laatst met het gehele team kleiduiven gaan schieten! En één van onze medewerkers kwam zelf met het initiatief om een frietkar voor de deur te zetten: alle collega’s en partners hebben daar volop van genoten! De borrel op vrijdagmiddag is een ‘standaard’ verbindend moment!”

Groepsgevoel

En dat werkt, want het verloop bij Vroegh Installatietechniek is minimaal. “Het groepsgevoel is onze verbindende schakel”, zegt Fabian trots. “Ons team bestaat uit zo’n 25 medewerkers in totaal, op kantoor én op de werkplaats. Mijn broer Dennis zorgt ‘buiten’ voor de verbinding, en ik neem ‘binnen’ die rol op mij!” Fabian stelt dat er altijd ruimte voor verbetering is. “Wij willen beter worden in het ingezette traject: betere structuur en meer controle. Maar wel op een verbindende manier!” 

Verbinden

Fabian: “Als installateur zijn we letterlijk de verbindende schakel tussen verschillende installaties. En figuurlijk, bij het ontwerpen van installaties voor verschillende doelen: we verbinden de puzzelstukjes om zo tot de ideale oplossing te komen!” Hij sluit af: “Wij kijken vooruit, naar de toekomst. We zijn betrokken bij verschillende stichtingen en verenigingen, die de jeugd enthousiasmeren voor ons mooie vak. We zijn in veel verschillende opzichten de verbindende schakel!”

Meer weten over onze ‘verbindende’ dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.