De slimste energiesturing!

U gebruikt de - extra - energie van vandaag voor morgen, en u benut de natuurlijke opslagcapaciteit van uw woning als accu. Kortom: waarom verwarmen als de zon vanmiddag schijnt?

Energiemanagement systeem

Door het plaatsen van een Ecoforest warmtepomp, in combinatie met zonnepanelen, een - hybride - omvormer en het installeren van een ‘slimme meter’ kunt u volledig onafhankelijk energie regelen.

Verduurzamen

Verduurzamen en ‘van het gas af’ is meer dan overschakelen naar een warmtepomp. Wij installeren de slimme th-TOUCH van Eplucon: het middelpunt van energiebesparing én wooncomfort. Alle data van de binnenruimtes, weersverwachting, historie en status van alle apparatuur komt hier binnen. En wordt meteen omgezet in slimme data!

Werkpaard

De warmtepomp vormt het werkpaard van uw energievoorziening. Hier wordt aangevoerde warmte of koude omgezet naar uw vraag, waarbij het boilervat een buffer is voor warm water. Binnen het concept van Eplucon is accuopslag een optie. U slaat opgewekte energie op die niet direct gebruikt wordt. De energie is beschikbaar wanneer u het nodig heeft.

Weersverwachting

Het weer is de beste vriend van th-TOUCH. Op basis van historie en de weersverwachting wordt verwarmd en gekoeld. Precies in die mate dat de natuur de rest kan doen: zo gebruikt u geen kilowatt te veel. Een ander voorbeeld van intelligent energiemanagement is het vermijden van piekbelasting bij het opladen van uw elektrische auto. Of laden wanneer de energieprijzen laag zijn: th-TOUCH houdt overal rekening mee!

Inkopen, opslaan en terugleveren

Bij een laag energietarief, laadt u de accu maximaal op. Is het tarief hoog? Dan gebruikt u de energie uit de accu. Mocht u energie over hebben? Dan levert u op dat moment terug: zo kunt u zelfs aan energie verdienen! Vroegh Installatietechniek kan maandelijks een overzichtelijke rapportage leveren. Zo heeft u de verbruikscijfers altijd paraat. Daarbij wordt de th-TOUCH op afstand beheerd. Door in te loggen, kan het meeste servicewerk voorkomen worden.

Wilt u meer informatie over ons energiemanagementsysteem? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.