De Glazenier

Vroegh Installatietechniek installeert verder in Leerdam. Dit keer zijn we begonnen aan een project voor 23 nieuwbouwappartementen: De Glazenier. Het appartementencomplex maakt deel uit van een groter nieuwbouwproject in de wijk Broekgraaf waar we al eerder werkzaamheden voor meerdere projecten hebben verricht. 

appartementen Leerdam

Riolering

Aannemer Ouwehand Bouw heeft Vroegh Installatietechniek de opdracht gegund om de complete riolering, waterinstallaties en vloerverwarming te installeren. De installatie van warmtepompen en de ventilatie worden in dit project door andere partijen uitgevoerd. Dat betekent dat een goede samenwerking noodzakelijk is om alles goed op elkaar af te stemmen. Vroegh Installatietechniek heeft zelf ook veel kennis over deze installaties, waardoor we dezelfde taal spreken wat de samenwerking vergemakkelijkt. 

De Glazenier

De 23 appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en kijken uit op een parkachtige setting. Het zijn royale driekamerappartementen met een gebruikersoppervlakte van zo’n 100 m2. De Glazenier is ontworpen door Van Manen Architecten en is zowel een duurzaam als praktisch complex. Elk appartement heeft zijn eigen berging en parkeerplek. Aan het klimaat is gedacht door de plaatsing van zonnepanelen en een groen dak.

Eerder werk

In Leerdam hebben we al aan drie eerdere projecten mogen werken in de nieuwbouwwijk Kwartshove. Het gaat om een project van 68 woningen, een van 67 woningen en een appartementencomplex van 28 stuks. Daar komt nu dus De Glazenier van 23 appartementen bij. 

Houd onze kanalen in de gaten om de voortgang van het project in de glasstad te volgen of bekijk een van de vele andere projecten waar we aan hebben gewerkt!

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.