Complete installatie voor De Blauwe Kreken

Voor Ouwehand bouw mogen wij binnenkort 21 woningen gaan installeren in Poeldijk. Het wordt een gezellige, dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Onze opdracht bestaat uit het installeren van 21 geschakelde woningen.

VroeghInstallatietechniek-Poeldijk

De installatie werkzaamheden die wij gaan verrichten, bestaan uit riolering, de koud en warm waterleiding, vloerverwarming, de WTW-installatie en het sanitair.

Projectteam

Deze 21 woningen worden gebouwd met prefab betonnen funderingen, wanden en Bestcon-vloeren. Dat houdt in dat de indeling van tevoren bekend moet zijn. Wij hebben in samenwerking met het projectteam veel aandacht aan de engineering besteed. Heel de installatie wordt in 3D uitgewerkt, zodat precies te zien is waar alle leidingen lopen.

Planning

Eind mei worden de funderingen gelegd, waarna wij de installatie kunnen maken in de fundering. Half juni start de bouw van de casco wanden en vloeren. Binnen vier weken staan alle woningen overeind. Vervolgens voorzien wij de woningen van installaties.

Bestcon

Een Bestcon-vloer is gemaakt van achttien centimeter gewapend beton. Daarop komt onze installatie te liggen, die vervolgens wordt afgesmeerd met een vullaag van tien centimeter. Daarop komt nog een smeervloer van vijf centimeter, waarin de vloerverwarming verwerkt wordt.

Ouwehand Bouw

Deze bouwmethode hebben wij al vaker toegepast, bij 28 appartementen in Leerdam in samenwerking met aannemer Ouwehand Bouw. Vooraf moet goed afgestemd worden hoe het leidingverloop komt te liggen en gezorgd worden dat alle sparingen op de juiste posities komen.

Wilt u weten hoe wij invulling aan uw project kunnen geven? Neem dan contact met ons op.

“Wij ontzorgen u van ‘A tot Z’ en zijn dé verbindende schakel tussen aannemer en eindgebruiker.”

dennis vroegh 

Heeft u vragen? Wilt u met ons samenwerken? Laat het weten!

Vroegh Installatietechniek staat voor u klaar en helpt u vakkundig.

Bezoekadres

Haarweg 11
4205 NC Gorinchem

Social media
Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.