logo_green logo_orange

0183 636 096

  • Perstang

    DIENSTEN VROEGH
    INSTALLATIETECHNIEK

Verwarming

Een duurzame verwarming begint bij de juiste keuze voor uw verwarmingsinstallatie. Mogelijk is een warmtepomp voor u een optie. Maar ook traditioneel is een breed scala aan uiterst energiezuinige HR-verwarmingsketels beschikbaar. Wij werken met diverse cv-ketel fabrikanten waaronder Remeha, Nefit, Itho en Intergas. Ook de zogenaamde "slimme" thermostaten als Nest of regelingen als Evohome kunt u bij ons vinden.

CV ketel

Mede bepalend voor de keuze is de gewenste hoeveelheid warm tapwater. Dit bepaalt vaak de keuze van het vermogen van de ketel. Gaat u bijvoorbeeld naar de site van Remeha en laat de ketelwijzer bepalen welke ketel het beste voor u geschikt is. Uiteraard kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Wist u dat alle ketels voorzien zijn van een energiezuinige A-label pomp? Deze pomp heeft een magneet die corrosiedeeltjes aan kan trekken. Voor optimale bescherming van deze pomp adviseren wij de Spirotrap MB3 vuilafscheider zodat corrosiedeeltjes uit uw CV-installatie niet in de pomp of ketel kunnen komen.

Vuilafscheider

Vloerverwarming

Vloer- en wandverwarming zijn vormen van onzichtbare verwarming. Vloer- en wandverwarming kent veel voordelen. Door gelijkmatige afgifte van warmte biedt het systeem een hoog warmtecomfort. Het zorgt voor de ideale lijn qua temperatuurverdeling: u heeft warme voeten, maar houdt letterlijk het hoofd koel. In de praktijk betekent dit dat de ruimtetemperatuur altijd iets lager mag zijn dan bij andere verwarmingssystemen. Nog een voordeel is dat u met een gerust hart kunt kiezen voor een plavuizen of natuurstenen vloer; gecombineerd met vloerverwarming voelt een dergelijke vloer niet kil aan. Integendeel, u zult aangenaam verrast zijn door het comfort!

Vloerverwarming als bijverwarming

U dient er rekening mee te houden dat vloerverwarming een relatief lange opwarmtijd kent. De vloerverwarming zorgt dan voor de basistemperatuur: de temperatuur die u minimaal in uw woning wilt aanhouden. Om uw woning snel op te warmen maakt u dan gebruik van enkele radiatoren of convectoren. Zo heeft u in korte tijd een aangenaam binnenklimaat.

gas

Wij werken gecertificeerd

Bel 0183 636 096