logo_green logo_orange

0183 636 096

  • Slider.1400x397 Riool

    DIENSTEN VROEGH
    INSTALLATIETECHNIEK

Riolering & HWA

Ook op het gebied van riolering gaat Vroegh net een stapje verder. Of het nu gaat om het herstellen, veranderen of vernieuwen van de riolering. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van KOMO gekeurde materialen (met hergebruikgarantie) kunnen we risico’s, zoals stankoverlast of lekkage, zoveel mogelijk uit sluiten.

Net als elk onderdeel van een huis heeft ook een riolering een bepaalde levensduur. Afhankelijk van omstandigheden is dat gemiddeld 20 tot 30 jaar. Gedurende die periode moet de riolering regelmatig onderhouden worden, met name qua ophanging en ondersteuning. De meesten van ons schenken daar logischerwijs geen aandacht aan, immers zolang een riolering werkt, dan is het goed. Een rioleringsprobleem komt meestal als een dief in de nacht: compleet onverwacht en niemand hield er rekening mee.

Het overkomt iedereen een keer: een afvoer of riolering die verstopt zit. Dan beseft u pas hoe belangrijk die ‘onzichtbare’ riolering is: u kunt vaak geen gebruik meer maken van douche, wc, gootsteen of wasmachine. Het is op dat moment dat u behoefte hebt aan snelle serviceverlening. Als de verstopping niet veroorzaakt wordt door slijtage aan het systeem is het soms effectiever een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Als dat de beste oplossing voor uw situatie is zullen wij u dat altijd adviseren. Ook daarin is Vroegh een echte installatiepartner. Mocht het zo zijn dat de riolering defect is en dus niet ontstopt kan worden, maar gerepareerd of vervangen moet worden, dan staan wij voor u klaar.

gas

Wij werken gecertificeerd

Bel 0183 636 096